Miért a Herbal Swiss?

Csökkentheti a megfázás és influenza kellemetlen tüneteit, mint az orrfolyás, torokfájás, orr- és melléküreg-dugulás, fejfájás, láz, torokgyulladás és izomfájdalom. Egyedi, komplex gyógynövény-tartalmának köszönhetően gyors enyhülést hozhat nátha idején és elősegítheti a betegség gyorsabb lefolyását.

  • 19 gyógynövényt tartalmaz
  • Gyógyszerek szedése mellett is alkalmazható
  • Nem tartalmaz koffeint
  • Terhes vagy szoptató nők esetében is alkalmazható

Miben segíthet a Herbal Swiss Hot Drink?

Orrfolyás

Torokgyulladás

Orrdugulás

Láz

Fejfájás

Izomfájdalom

 


A hagyományos megfázás elleni italporokkal ellentétben, A Herbal Swiss fogyasztása 3 óránként megismételhető (maximum 6 alkalommal), így egész napos enyhülést hozhat nátha vagy influenza idején!

Mit tartalmaz a Herbal Swiss Hot Drink?

Kamilla

A kamilla már az ókorban is népszerű gyógynövénynek számított, légúti megbetegedések kezelésére alkalmazták. A kamilla mérsékli a lázat, antioxidáns összetevői hozzájárulnak a fertőzések, így az influenza és a megfázás legyőzéséhez. Fertőtlenítő és gyulladásgátló, hatékonyan enyhíti a makacs torokfájást.

Kakukkfű

A Kakukkfű fertőtlenít, gátolja a baktériumok szaporodását, csökkenti a gyulladást és köptető hatása van. Kezelhető vele köhögés, hörgő- és szájüregi gyulladások, orrdugulásra inhalálni kell vele. Nyálkaoldó, köptető hatása is van. Újabban vírusos betegségekre javasolják.


Orvosi tüdőfű

A tüdőfűlevél mindenféle légzőszervi betegség legjobb gyógyszere. Használjuk krónikus hörgőgyulladásra, torokfájásra, köhögésre, asztmára, szamárköhögésre. Letapadt hörgő esetén köptető, használják vérköpéses tüdőbajra is. Vérzéscsillapító, izzasztó hatású. Megelőző jelleggel is ajánlatos fogyasztani mindazoknak, akiknek érzékeny a torka, hamar begyullad és köhögésre hajlamos.

Lándzsás útifű

Régi és nagyon hatékony gyógynövény légúti megbetegedések ellen a lándzsás útifű. Nagyon kedvező hatóanyag-kombinációjának köszönhetően a növény jó köhögés elleni orvosság, továbbá a sebgyógyulásban is segít. A növény többi hatóanyaga (az aucubin és a tanninok) is kedvezően hatnak a nyálkahártyákra, megszabadítják az érintett területeket a baktériumoktól, és megállítják a gyulladásokat.

…és további 15 gyógynövény kivonatát

A Herbal Swiss Hot Drink összesen 19 féle gyógynövény kivonatát tartalmazza, melyek külön-külön is támogatást nyújtanak a szervezetnek az influenza és megfázás kellemetlen tüneteivel szemben és a védekezőképesség erősítésében. Ebben a komplex forró italporban mind a 19 gyógynövény és a hozzáadott C-vitamin jótékony tulajdonságai egyesülnek, szinergikusan fokozva egymás hatását.


Herbal Swiss Hot Drink – Megfázás elleni italpor 2017. szeptember 5.