Depresszió kezelése természetes módon

Depresszió kezelése természetes módon

A depresszió olyan tartósan fennálló, lehangolt, fáradt állapot, amelyben a világ kietlennek, a nehézségek leküzdhetetlennek tűnnek. A rossz hangulat, a fásultság és az örömre való képesség és a napi tevékenységek iránti érdeklődés elvesztése, az alacsony önértékelés, az alvászavar, a csökkent koncentrációs képesség és a gátoltság mind utalhat depresszióra.

Javasolt gyógynövények és hatóanyagok

Orbáncfű

Az orbáncfű hangulatjavító, stresszoldó, feszültségoldó hatóanyagai hozzájárulhatnak az idegrendszer normál működéséhez, a nyugodt, pihentető alváshoz, a kiegyensúlyozott lelki állapothoz, a szellemi és testi teljesítőképesség erősítéséhez.

Aranygyökér

Az aranygyökérben található rosavin hatóanyag növelheti a szerotoninszintet az agyban, ezáltal segíthet a depressziós, lehangolt állapotot javítani. Javíthatja a központi idegrendszer funkcióit. Erősítheti a koncentrációt és az állóképességet, növelheti az agy és az izmok vérellátását. Csökkentheti a stressz káros hatásait a szívre.

Ginkgo Biloba

Javíthatja a szellemi képességet és a rövidtávú memóriát. Jótékony hatással lehet az intelligenciára, a kedélyállapotra és a lelki egyensúlyra, a koncentráló készségre valamint a szellemi teljesítőképességre is. Hozzájárulhat a keringési rendszer optimális működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. Pozitívan hathat a visszértágulatra és az aranyérre is.

B-komplex

A B-vitaminok hozzájárulhatnak idegrendszer optimális működéséhez, optimalizálhatják az agyi funkciókat és a mentális tevékenységet. Növelhetik a tanulási képességet, élesíthetik a memóriát és energikusabbá tehetnek.

Ajánlott Orbáncfű termékek

 

Ajánlott Aranygyökér termékek

 

Ajánlott Ginkgo Biloba termékek

 

Ajánlott B-komplex termékek