Miért az Apitox?

Helyi fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő készítmény

Rendkívül komplex, hatóanyag-tartalommal rendelkezik

Képes behatolni az izmokba és szövetekbe

Helyileg alkalmazva hosszan tartó hatást fejthet ki

Milyen problémákban segíthet az Apitox?

Reuma

Ízületi gyulladás

Izomgörcsök

Lumbágó

Zúzódások

Gyulladások

Ficamok

Ínszalaghúzódás

A Méhméreg

 

A méhméreg az egyik leghatékonyabb gyulladáscsökkentőként és fájdalomcsillapítóként ismert természetes szer. A méhméreg közel 30 biológiailag aktív anyagból áll, melyekből jó néhányat gyakorlatilag lehetetlen szintetizálni.  Fő gyulladáscsökkentő komponensei a melittin, apamin, adolapin, foszfolipidáz, hialuronidáz.

Manapság a méhmérget széles körben alkalmazzák ízületi gyulladás, reuma, lumbágó, gyulladások, artrosis és egyéb degeneratív mozgásszervi betegségek megelőzésére és kezelésére.

Emellett a méhméreg helyileg alkalmazva hosszan tartó hatást fejt ki, és jelentős mértékben mérsékli az izomfájdalmakat, gyógyítja a ficamokat, zúzódásokat, ínszalag húzódásokat és az általános sportsérüléseket.

Kondroitin-szulfát

A kondroitin-szulfát az ízületek és porcok tökéletes “kenőagyaga”, a porc egyik fő alkotóeleme. Kiváló vízmegkötő képességgel rendelkezik, így biztosítja a porcok elasztikusságát. Ízületi megbetegedések esetében a porcok kondroitin-szulfát tartalma jelentősen lecsökken, csökken a rugalmasság, porc degeneráció alakul ki, csökkent az ízületi funkció.

A kondroitin-szulfát segítséget nyújthat a proteoglikán és kollagén szintézis fokozásában, fokozhatja a hialuronsav termelést. Alkalmazásával a porc további kopása csökkenhet, vagy meg is szűnhet.

A kondroitin-szulfát hozzájárulhat az ízületek egészségének megőrzéséhez, segítséget nyújthat a károsodott csontok gyógyulásában, csökkentheti az ízületi fájdalmakat és gyulladásokat. Erősíti a porcokat, növeli a kötőszövetek rugalmasságát.

Glükozamin

Hasonlóan a kondroitin-szulfáthoz, szintén a szervezet ízületeiben lévő porcokat támogatja. Erős fizikai munkát végzőknél, túlsúlyosaknál, illetve sportolóknál gyakrabban alakulnak ki ízületi porckopások, melyek térd, könyök illetve váll és hátfájdalmakkal járhatnak.

A glükozamin segíti a porcok vízzel való ellátottságát, ami azért is fontos, mert a porcszöveteknek nincs saját vérellátása, így csak vízben gazdag szöveteken keresztül tudnak a megfelelő tápanyagokhoz jutni.

A glükozamin megakadályozza a porcok további károsodásokat azáltal, hogy mintegy “kenést” biztosít a számukra: minden glükozamin molekula három vízmolekula megkötésével segíti a porcszövet vízzel való ellátottságát, így lassíthatja az arthorisos betegeknél lezajló porckopási folyamatokat. A gyulladásos-fájdalmas tünetek csökkenhetnek, a károsodott porcállomány fokozatosan regenerálódhat, illetve újra képződhet.

Vásárlói vélemények az Apitox Méhméreg krémről

„A barátnőm ajánlotta a krémet, amit az édesanyja használt sarokfájdalomra és nagyon pozitívan számolt be az eredményről. Nekem a térdem (futás) és a vállam fájt nagyon (elfeküdtem) és következő nap megszűntek a panaszok. Egy kollégám régóta küzdött megmagyarázhatatlan lábfej fájdalommal, ő is kipróbálta a krémet és pár nap használat után jelentős javulás állt be nála is. Csak ajánlani tudom, szívből!”
P. Krisztina

„Az Apitox krémet használtam komoly gyulladásra és fájdalomra. Nekem kimagaslóan bevált a többi számtalan krémekhez viszonyítva, amiket eddig próbáltam!”
Sz. Erika

„Elsősorban térd, váll és derékfájdalmak csillapításához, kezeléséhez rendeltem és használjuk. Nagyon elégedettek vagyunk a termékkel, valóban hatásosan és tartósan csökkenti a fájdalmat és a gyulladást. Esetenként előforduló sporttal kapcsolatos húzódásokra nekem kiválóan bevált.”
K. László

„Az APITOX krémet kb. egy hónapja használom a térdemre és a hátamra. Jól csökkenti a fájdalmat és a krém felvitele után hűsíti a fájó testrészt. Csökkenti a gyulladást. A duzzadt térdem nem olyan meleg mint korábban. A tapasztalataim nagyon jók, úgy, hogy újra fogok vásárolni, mivel a tavaszi nagytakarítás idején elég sokszor kellett használnom.”
H. Annamária

 

Apitox Méhméreg krém – Felejtse el a fájdalmat!

A rendkívüli hatékonyságú Apitox krém, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású összetevőkkel, képes behatolni az izmokba és szövetekbe, így a hatóanyagok közvetlenül a gyulladt területet érik el, miközben a mentol megnyugtatja és hűti a bőrt.

Hűsítő hatású, könnyed textúrájú krém, mely gyorsan felszívódik. A benne található hatóanyagok a fájdalmas területen fejtik ki hatásukat. Gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, javítja az izmok vérellátását.

Apitox Méhméreg fájdalomcsillapító és gyulladásgátló krém 2017. augusztus 18.