A Brandenburg Neuro egy mellékhatások nélküli természetes készítmény melynek speciális, komplex hatóanyagai akár a depresszió, a pánikbetegség és a stressz által okozott feszültség, szorongás leküzdésében nyújthatnak segítséget.

Milyen problémákban segíthet a Neuro?

Stressztünetek

Alvászavar

Feszültség,
ingerlékenység

Szorongás,
rossz közérzet

Hangulatzavar,
kedélyzavar

Depresszió,
pánikbetegség

Mi található a Neuro készítményben?

B-vitaminok

Hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a mentális teljesítményhez, a normál szellemi működés fenntartásához.

Ásványi anyagok

Hozzájárulnak a megfelelő pszichológiai funkciók fenntartásához, a szervezet energiatermelő anyagcsere-folyamataihoz és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Withania Somnifera

A készítmény egyik fő hatóanyaga, mely segíthet a lelki egészség helyreállításában és megőrzésében, a kiegyensúlyozott, nyugodt kedélyállapot, az állandó jó közérzet elérésében.

Withania Somnifera, avagy Ashwagandha

A Withania Somnifera (más néven ashwagandha) Indiában őshonos, az ajúrvédikus gyógyászatban és más indiai tradicionális gyógyászati rendszerekben 3000 éve alkalmazott gyógynövény és a Brandenburg Neuro egyik fő hatóanyaga.

A Withania Somnifera adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ott fejti ki elsősorban idegrendszerre gyakorolt hatását, ahol legnagyobb szükség van rá, a szervezet megzavarása vagy károsítása nélkül. Folyamatosan normalizáló hatást fejt ki a pszichológiai funkciókra, ahogy a testi funkciókat is normalizálja tekintet nélkül a meglévő kóros állapotra.

A Withania Somnifera legnagyobb előnye a pszichés gondokkal küzdők számára, hogy erősítheti az idegrendszert, növeli a stresszel szembeni szellemi és fizikai állóképességet, javíthatja az idegsejtek működését, a memóriát és a kognitív képességet, miközben táplálja az idegeket.

Vásárlói vélemények a Neuro készítményről

„Remek összetételű tabletta. Pánikbetegséggel küzdök és ha visszaesést tapasztalok kúraszerűen ezt is szedem pár hónapig. 2-3 napon belül javulást tapasztalok: erősebb, nyugodtabb leszek.”

– D. Kata

„Pszichiáterem ajánlotta figyelmembe a Neuroptim készítményt. Már a második héten éreztem, hogy felszabadultabb és energikusabb vagyok, a szorongásom is csökkent és könnyebben tudtam aludni. Mindenkinek, akik lelki eredetű problémákkal küzdenek, csak ajánlani tudom!”

– Sz. Fruzsina

„20 éves vagyok, 4 éve pánikbeteg, hosszú gyógyszerlistával a hátam mögött. Szeretném biztatni azokat, akik még nem szedik a Neuroptimot, hogy bátran próbálják ki, főleg ha a pszichiátriai gyógyszerek egész sorát végigették már úgy, mint én.”

– K. Ákos

„Én csak egy nagyon elégedett Neuroptimot szedő két gyermekes anyuka vagyok. Azért hangsúlyozom a két gyermeket, mert akinek van, az biztosan tudja, hogy ez milyen komoly szervezést, állóképességet és kipihentséget igényel. Én úgy érzem, hogy ettől a vitamintól ezt megkaptam… mert amióta ezt szedem, érezhetően kipihentebb vagyok. Többet bírok, és a memóriámmal sincs baj, míg azelőtt azért mindent fel kellett írnom.”

– Magdi


Brandenburg Neuro – A nyugodt kedélyállapot eléréséhez 2017. augusztus 18.