Candida kezelése természetes módon

A Candida tünetei és kezelése

A Candida akkor jön létre, amikor a jótékony baktériumok száma lecsökken a bélrendszerben és az elszaporodott gombák, amelyek mérgező anyagokat terjesztenek szét a szervezetben. A Candida károsítja a bélflórát és legyengíti az immunrendszert.

Az elszaporodott Candida okozhat haspuffadást, gyomorégést, hasmenést vagy székrekedést. Az állandó fáradtságérzet és az alvászavarok is lehetnek a Candida jelei. A viszketést, ekcémát, hajhullást és a kiütéseket, ahogy az izom- és ízületi fájdalmakat és a menstruációs zavarokat mind okozhatja Candida, ahogy a libidócsökkenést, a prosztatagyulladást és a nemi szerv körüli viszketést, égést is. A fejfájás, instabil kedélyállapot, a depresszió és a pánikbetegség kialakulása is létrejöhet Candida miatt.

Javasolt gyógynövények és hatóanyagok

Olajfalevél

Az olajfalevél vírus-, gomba- és baktérium ölő hatóanyagai megakadályozhatják a kórokozók elszaporodását, segítséget nyújthatnak a Candida kezelésében is, elpusztíthatják az elszaporodott gombákat, megelőzhetik a Candida újfent elszaporodását, és segíthetnek a jó és rossz baktériumok egyensúlyának kialakításában.

Fokhagyma

A fokhagyma fő hatóanyaga az allicin hozzájárulhatnak a szervezet méregtelenítéséhez, tisztításához. Segítséget nyújthat a Candida elleni harcban, megszüntetheti a Candida által létrejött fertőzéseket. Parazitaellenes és bélfertőtlenítő tulajdonságának hála tisztíthatja a gyomrot, az epét, a májat és a bélrendszert, kiürítheti a salakanyagokat és a nehézfémeket a szervezetből.

Grapefruitmag

A grapefruitmag immunerősítő és méregtelenítő hatóanyagai hozzájárulhatnak a baktériumok, vírusok és gombák kisöpréséhez a szervezetből, a Candida kezeléséhez. segíthet a bélfertőzés és a gyomorpanaszok megszüntetésében.

Ajánlott Olajfalevél termékek

 

Ajánlott Fokhagyma termékek

 

Ajánlott Grapefruitmag termékek