A haj, bőr, köröm egészségének megőrzése

A haj, bőr, köröm egészségének megőrzése természetes módon

Hajunk, bőrünk és körmünk állapotán egyaránt megmutatkozhat ha szervezetünkben valamilyen probléma lép fel. A töredezett köröm, a fénytelen, vékony haj és a problémás bőr mind elárulja, hogy valamiféle testi vagy lelki probléma gátolja szervezetünk egészséges működését.

Javasolt gyógynövények és hatóanyagok

Hialuronsav

A Hialuronsav antoxidáns hatóanyagai hidratálhatják a bőrt és lassíthatják az öregedési folyamatokat. A porcok alkotóelemeként védelmet nyújthatnak a krónikus gyulladásoktól, mint az arthritisz, elősegíthetik a károsodott szövetek felépülését, védhetik szervezetünket a külső fizikai behatásoktól.

Ligetszépe

A ligetszépe hidratálhatja a bőrt, rugalmassá, feszessé teheti azt. Sejtmegújító hatással rendelkezik és erősítheti a bőr tűrőképességét. A benne található telített zsírsavak együttesen táplálhatják a fejbőrt, a körmöket és a hajat. A ligetszépe enyhítheti a menstruációs görcsök és a premenstruációs szindróma és a menopauza kellemetlen tüneteit, gátolhatja a méhben vagy a mellekben keletkező ciszták képződését. Csökkentheti az ízületi fájdalmat és segítséget nyújthat az ízületi gyulladásban és mérsékelheti a pajzsmirigy túlműködés tüneteit.

Sörélesztő

A sörélesztő hatóanyagai megerősíthetik a hajhagymákat, fényessé tehetik a hajkoronát és megállíthatják a hajhullást is. Töredezett körmök ellen is ajánlott. Általánosan javíthatnak a bőr állapotán, eltüntethetik a pattanásokat, kiütéseket, és az ekcéma kezeléséhez is hozzájárulhatnak. Megerősíthetik, rugalmasabbá tehetik a szöveteket, az izmokat és a bőrt is. Segíthetnek a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek hiánytalan felszívódásában.

Cink

A cink segíthet megszüntetni a pattanásokat, kiütéseket a bőrön, gyorsíthatja a sebgyógyulást és védheti a bőrt a külső káros hatásoktól, csillapíthatja az ekcémás tüneteket. Stabilizálhatja tartja a vércukorszintet, egyensúlyban tarthatja az anyagcserét, hiszen az enzim aktiváló anyagként van jelen a szervezetben.

Ajánlott Hialuronsav termékek

 

Ajánlott Ligetszépe termékek

 

Ajánlott Sörélesztő termékek

 

Ajánlott Cink termékek