Ne hagyja, hogy legyőzze a nátha!

A Herbal Swiss készítmények segítenek, hogy Ön megfázás ideje alatt is a legtöbbet tudja nyújtani az egész nap folyamán. A termékcsalád egyedülálló tagjai olyan speciális, gyógynövény-kivonatokat tartalmazó, komplex készítmények, melyek elsősorban a nátha, megfázás és influenza idején nyújtanak segítséget az ellenálló képesség erősítésében és a kellemetlen tünetek enyhítésében.


Miért a Hot Drink?

Csökkentheti a megfázás és influenza kellemetlen tüneteit, mint az orrfolyás, torokfájás, orr- és melléküreg-dugulás, fejfájás, láz, torokgyulladás és izomfájdalom. Egyedi, komplex gyógynövény-tartalmának köszönhetően gyors enyhülést hozhat nátha idején és elősegítheti a betegség gyorsabb lefolyását.

  • 19 gyógynövényt tartalmaz
  • Gyógyszerek szedése mellett is alkalmazható
  • Nem tartalmaz koffeint
  • Terhes vagy szoptató nők esetében is alkalmazható

 


A hagyományos megfázás elleni italporokkal ellentétben, A Herbal Swiss fogyasztása 3 óránként megismételhető (maximum 6 alkalommal), így egész napos enyhülést hozhat nátha vagy influenza idején!

A gyógynövények pozitív hatásai…

Lándzsás útifű

Nyugtató hatással van a száj, a garat és hangszálakra

Indiai tömjén

Támogatja a tüdő egészségének megőrzését

Kakukkfű

Enyhíti a torok és a garat irritációját

Bazsalikom

Elősegíti a megkönnyebbülést nátha, köhögés esetén

 


A szirup nem tartalmaz cukrot, helyette fruktózzal, szorbittal és szukralózzal édesített, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják!

Köhögés elleni szirup kifejezetten

GYEREKEK SZÁMÁRA!

A Herbal Swiss termékcsalád tagja, a külön gyermekek számára kifejlesztett köhögés elleni szirup lándzsás útifű és kakukkfű gyógynövény-kivonatokat tartalmaz, cukorral és édesítőszerrel. Bodzavirág-meggy ízű, a gyerekek hamar megszeretik finom íze miatt.

Kellemes hatású a szájra, a garatra és a hangszálakra. Szerepet játszik a szervezet fizikai jólétének fenntartásában és a védekező képességének erősítésében.

 


 Mellkas bedörzsölő balzsam

A SZABAD LÉGUTAKÉRT

A balzsam 10 gyógynövény-kivonat jótékony hatását egyesíti, melyek segítenek a légutak szabaddá tételében. Orvosi szemvidítófű, körömvirág, közönséges cickafark, viola, lándzsás útifű, mályva, fekete bodza, mezei zsurló, eukaliptusz és kakukkfű kivonatát tartalmazza.


Miben segíthet a Herbal Swiss balzsam?

Megfázás

Orrdugulás

Köhögés

Légúti panaszok


Hármas hatás – gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és köhögéscsillapító

A TOROKGYULLADÁS ENYHÍTÉSÉRE

A hatóanyagok a torok nyálkahártyájának felületén védőréteget képeznek, mely védi a nyálkahártyát a kórokozóktól, antioxidáns hatásúak, nyugtatják az irritált torkot és aktiválják a természetes gyulladáscsökkentő, regeneráló mechanizmusokat. Csillapítják az torokban fellépő égő érzést és fájdalmat, a köhögést és a tisztítják a felső légutakat.

Várandós és szoptató kismamák is fogyaszthatják.


Gyógynövény-kivonatokkal és hyaluronsavval

A KÖNNYED LÉGZÉSÉRT

Gyógynövény-kivonatokat tartalmazó orrspray, mely gyorsan felszabadítja az eldugult orrot, alkalmas hosszú távú használatra, gyengéden tisztítja, ápolja és hidratálja az orr nyálkahártyát.

A gyógynövények természetes hatóanyagai összehúzó hatásúak. Használatával csökken, illetve könnyebben távozik az orrban lévő váladék, ezáltal csökken az orrdugulás.

Herbal Swiss gyógynövényes készítmények nátha és megfázás ellen 2017. szeptember 6.