Az idegrendszer kezelése természetes módon

Az idegrendszer támogatása természetes módon

Az idegrendszer legfontosabb feladata a külvilágból és a szervezetből érkező információk kezelése, feldolgozása és a válaszreakció kiváltása. Ha az idegrendszerben anatómiai elváltozás történt, az neurológiai betegségnek számít, amelynek hátterében általában kommunikációs nehézségek állnak, míg a pszichés betegségeket alapvetően érzelmi-lelki problémák okozzák.

Javasolt gyógynövények és hatóanyagok

B-komplex

A B-vitaminok hozzájárulhat az idegrendszer optimális működéséhez. Optimalizálhatják az agyi funkciókat és a mentális tevékenységet. Növelhetik a tanulási képességet, élesíthetik a memóriát és energiával láthatják el a szervezetet.

Magnézium

A magnézium megvédheti az idegrendszert a káros hatásokkal szemben. A magnézium nyugtató hatással bír, ezáltal csillapíthatja a depressziót, segíthet a stressz feldolgozásában. Hozzájárulhat a csontok egészségének fenntartásához, az optimális szívműködéshez és a keringés normalizálásához.

Levendula

A levendula kedélyállapot javító hatásokkal bír. Oldhatja a feszültséget, erősítheti az idegeket és nyugtató hatású, ezáltal az idegrendszer funkcióit is jótékonyan befolyásolhatja. Enyhítheti a felfájást és a migrént, a lehangolt, depressziós állapotot, segíthet a nyugodt alvásban és az alvászavarok megszüntetésében.

Ajánlott B-komplex termékek

 

Ajánlott Levendula termékek

 

Ajánlott Magnézium termékek