Immunerősítés

Immunerősítés természetes módon

Immunerősítés természetes módon

Az immunrendszer felel a külső és belső támadások (vírusos, bakteriális vagy egyé fertőzések) elhárításáért. Mikor immunrendszerünk legyengül, képtelen hatékonyan megvédeni a szervezetet ezektől a támadásoktól, így az kiszolgáltatottá válik. Az immunrendszer erősítésére számos természetes módszer áll rendelkezésünkre.

Javasolt gyógynövények és hatóanyagok

Echinacea

Az echinacea immunerősítő és antibakteriális hatóanyagai hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez, a vírusos és bakteriális fertőzések megállításához, a betegségek megelőzéséhez.

Homotövis

A homoktövis antioxidáns hatóanyagai hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez, az öregedési folyamatok lassítások, a daganatok kezeléséhez. Tízszer annyi C-vitamin található benne, mint a citromban, rengeteg ásványi anyagot, mikroelemet és flavonoidot tartalmaz.

Goji

A Goji bogyó hatóanyagai hozzájárulhatnak az immunrendszer egészséges működéséhez, ellenállóbba tehetik szervezetünket a külső és belső támadásokkal szemben, semlegesíthetik a káros szabad gyököket. A legerősebb antioxidánsként tartják számon.

Ajánlott Echinacea termékek

 

Ajánlott Homoktövis termékek

 

Ajánlott Goji termékek

 

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat - Hívjon minket kérdésével: (+36) 70/325-4363

Ingyenes házhoz szállítás

Ingyenes házhoz szállítás - 15.000 Ft felett!

Webáruház

ProVitamin - vitamin, natúrkozmetikum és bioélelmiszer webáruház