Ízületi gyulladás kezelése természetes módon

Ízületi gyulladás kezelése természetes módon
Az ízületi gyulladás, azaz artritisz, nem más, mint az ízületek gyulladásos megbetegedése, amely krónikus vagy heveny formában nyilvánul meg. Az ízületek fájdalmasak, funkciózavar lép fel illetve duzzanat esetleg deformitás kíséri. Az ízületek merevek, a mozgás korlátozott. A betegség kezelésére számos gyógymód áll rendelkezésre.

Javasolt gyógynövények és hatóanyagok

Kurkuma

A kurkuma az indiai gyógyászok már több mint 3000 évvel ezelőtt használták. A kurkuma fertőtlenítő, antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságai hozzájárulhatnak a gyulladások (mint az ízületi gyulladás) kezeléséhez, artitisz okozta baktériumok kiirtásához.

Ördögkarom

Az ördögkarom fájdalomcsillapító hatóanyagai hozzájárulhat a krónikus hátfájás, reumatikus problémák, íngyulladás (pl. teniszkönyök, ínhüvelygyulladás), lumbágó, isiász, ízületi porckopás és általánosan az ízületi problémák, ízületi gyulladások és izomfeszülések kezeléséhez.

Zöldkagyló

A zöldkagyló tulajdonságai elősegíthetik a felszabadult, könnyed mozgást. Tápanyagai segíthetnek megőrizni a mozgékonyságot, az ízületek és porcok egészséges működését. Nagyban elősegíthetik a sérült és gyulladt ízületek regenerálódását. Olyan építőanyagokat tartalmaz mely a csontok, ízületek alapvető működéséhez lehetnek szükségesek. Csökkentheti az ízületi fájdalmakat.

Ajánlott Kurkuma termékek

 

Ajánlott Ördögkarom termékek

 

Ajánlott Zöldkagyló termékek