Kimerültség kezelése természetes módon

Kimerültség kezelése természetes módon

A kimerültség és fáradékonyság hátterében általában alváshiány vagy tápanyag hiányos állapot áll, de bizonyos helyzetekbe okozhatja akár vírusos vagy bakteriális fertőzés, anyagcsere-betegségek, vérszegénység vagy alacsony vérnyomás. Képesek vagyunk természetes módon javítani szervezetünk energiaellátásán.

Javasolt gyógynövények és hatóanyagok

Guarana

A guarana javíthatja a testi és szellemi teljesítőképességet, serkentheti a központi és vegetatív idegrendszer működését.

Ginzeng

A ginzeng hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, a szellemi és fizikai teljesítőképesség, a koncentráció növeléséhez, a fáradékonyság leküzdéséhez. Ismert potencianövelő és vágyfokozó hatása miatt is.

Maca

A Maca fokozhatja a szellemi és fizikai teljesítményt, erősítheti az agyi funkciókat, javíthatja a stressztűrő képességet és csökkentheti annak szervezetre gyakorolt, káros hatásait. Segíthet a fáradtság, kimerültség és a depresszió kezelésében. A Maca pozitívan hathat a hormonrendszerre ezáltal a menopauza kellemetlen tüneteit csökkentheti és szabályozhatja a menstruációs ciklust. Jótékonyan hathat a libidóra és az impotenciára, vágyfokozó, növelheti a szexuális teljesítőképességet.

Ajánlott Guarana termékek

 

Ajánlott Ginzeng termékek

 

Ajánlott Maca termékek