Körömgomba kezelése természetes módon

Körömgomba kezelése természetes módon

Körömgombának nevezzük azt, mikor a kéz vagy a láb körmeit gomba támadja meg. A bőr sérülésein illetve a körömágy között képes bejutni. Tünetei a sárgás vagy fehéres elszíneződés,  a megvastagodott, barázdás köröm, súlyos esetekben fehér, morzsalékos anyag távolítható el a köröm alól.

Javasolt gyógynövények és hatóanyagok

Teafaolaj

A teafaolaj méregtelenítő, tisztító hatóanyagai hozzájárulhatnak a vírusok, baktériumok, paraziták és gombák kiirtásához, a húgyúti fertőzések kezeléséhez, az immunrendszer erősítéséhez. A teafaolaj rendkívül erős gomba-, baktérium és vírusölő és fertőzésgátló gyógynövény. Hüvelygomba, lábgomba, körömgomba és húgyúti fertőzések esetén ajánlott ahogy fekélyes és gyulladások esetén is. Különféle bőrbetegségekre, pattanásokra, sebekre, csípésre és pikkelysömörre is alkalmazható.

Grapefruit

A grapefruitmag immunerősítő és méregtelenítő hatóanyagai hozzájárulhatnak a baktériumok, vírusok és gombák kisöpréséhez a szervezetből, a Candida kezeléséhez. segíthet a bélfertőzés és a gyomorpanaszok megszüntetésében.

Ezüstkolloid

Az ezüstkolloid hozzájárulhat a baktériumok, vírusok és gombák kiirtásához, a szervezet méregtelenítéséhez, tisztításához. Egy antibiotikum féltucatnyi organizmust képes elpusztítani a szervezetbe, az ezüst kolloid akár közel 650-et. baktérium-, vírus- és gombaölő.

Ajánlott Grapefruitmag termékek

 

Ajánlott Teafaolaj termékek

 

Ajánlott Ezüstkolloid termékek