Potenciazavar kezelése természetes módon

Potenciazavar kezelése természetes módon

A felnőtt férfilakosság 7%-ánál élete során előfordulnak potenciazavarok. Potenciazavart okozhat a magas vérnyomás, a zsíranyagcsere zavarok és a cukorbetegség is, ahogy a túlzott alkoholfogyasztás, a kevés mozgás, a túlsúly és a dohányzás is. A legtöbb esetben mégis lelki eredetű, kiváltó okai lehetnek a sok stressz, a szorongás, a teljesítménykényszer, a depresszió és a párkapcsolati problémák is. Képesek vagyunk azonban természetes gyógynövényekkel és hatóanyagokkal is javítani, vagy teljesen megszüntetni a potenciazavarokat.

Javasolt gyógynövények és hatóanyagok

Maca

A Maca fokozhatja a szellemi és fizikai teljesítményt, erősítheti az agyi funkciókat, javíthatja a stressztűrő képességet és csökkentheti annak szervezetre gyakorolt, káros hatásait. Segíthet a fáradtság, kimerültség és a depresszió kezelésében. A Maca pozitívan hathat a hormonrendszerre ezáltal a menopauza kellemetlen tüneteit csökkentheti és szabályozhatja a menstruációs ciklust. Jótékonyan hathat a libidóra és az impotenciára, vágyfokozó, növelheti a szexuális teljesítőképességet.

Ginzeng

A ginzeng hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, a stressztűrő képesség javításához, a szellemi és fizikai teljesítőképesség növeléséhez, a koncentráció és memória élesítéséhez, a fáradékonyság leküzdéséhez. Ismert potencianövelő és vágyfokozó hatása miatt is.

Ginkgo Biloba

Javíthatja a szellemi képességet és a rövidtávú memóriát. Jótékony hatással lehet az intelligenciára, a kedélyállapotra és a lelki egyensúlyra, a koncentráló készségre valamint a szellemi teljesítőképességre is. Hozzájárulhat a keringési rendszer optimális működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. Pozitívan hathat a visszértágulatra és az aranyérre is.

Ajánlott Maca gyökér termékek

 

Ajánlott Ginzeng gyökér termékek

 

Ajánlott Ginkgo Biloba termékek