Fogyókúra támogatása természetes módon

Fogyókúra támogatása természetes módon

Az általános egészségünkhöz hozzátartozik súlyunk karbantartása is. Ha túl sok a súlyfeleslegünk, az akár komoly következményekkel is járhat, mint a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a vérzsír-szint kóros átrendeződése, a koszorúér betegségek, különböző mozgásszervi betegségek, az érelmeszesedés, stb. Képesek vagyunk azonban az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett természetes módon sikeresebbé tenni a fogyókúránkat.

Javasolt gyógynövények és hatóanyagok

Ördögnyelv

Az ördögnyelv a fogyókúra kiváló kiegészítője lehet, hiszen vízzel keverve megduzzad, ezáltal jóllakottság érzetet okozhat és csökkentheti az étvágyat. Lassíthatja a tápanyagok, különösen a szénhidrátok felszívódását, ezáltal a vércukorszintet is alacsony szinten tarthatja. Gazdag tápanyagforrásának köszönhetően hidratálhatja és megfiatalíthatja a bőrt.

Zöld kávé

A zöld kávéban található klorogénsav gátolhatja a glükóz felszívódását a vékonybélben, illetve annak felszabadulását a keringési rendszerbe, ezáltal a szervezet a glükóz helyett a zsírsejteket kezdi lebontani, ezzel támogathatja a fogyókúrát. A zöld kávé csökkentheti az étvágyat és energiával láthatja el a szervezet.

Zöld tea

A zöld tea hatóanyagai segíthetnek a viszcerális zsírszövet lebontásában, amely a hasüreget, a belső szerveket és a beleket veszi körül. Ezen kívül a zöld tea hatóanyagai élénkíthetik a memóriát, elláthatják energiával a szervezetet és segíthetnek a csontok egészségének megőrzésében.

L-karnitin

Az L-karnitin energiával láthatja el a szervezetet úgy, hogy energiává alakíthatja a tárolt zsírokat, ezáltal megakadályozhatja a zsírók lerakódását. Csökkentheti a kimerültség érzetet, növelheti a teljesítőképességet és megkötheti az anyagcsere folyamatok során létrejött savakat.

Ajánlott Zöld kávé termékek

 

Ajánlott Ördögnyelv termékek

 

Ajánlott Zöld tea termékek

 

Ajánlott L-karnitin termékek