Az első és egyetlen kombinált készítmény, egyedülálló összetétellel!

Egyedülálló, tablettát és kapszulát tartalmazó készítmény a megfelelő vénás keringésért Alkalmazható folyamatosan, akár kúraszerűen is,
megszakítás nélkül
Kiváló minőségű, természetes és hatásos összetevőkkel A készítmény modern gyártási folyamata megfelel a Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat (GMP) követelményeinek

A Venovelle hatóanyagai hozzájárulhatnak…

   A megfelelő vénás keringés támogatásához

 

   Az optimális kollagén képződéshez, ezáltal
az erek egészséges állapotának fenntartásához

 

   A vénafal tónusának erősítéséhez

 

   A vénák és hajszálerek normál állapotának megőrzéséhez

 

   A nehéz-láb érzés csökkentéséhez

 

 

A Venovelle tabletta hatóanyagai

Mikronizált flavonoidok

A tabletta fő hatóanyagai a speciális, mikronizált eljárással készült, narancsból származó természetes diozmin és heszperidin flavonoidok, magas, 500 mg-os összmennyiségben.

Rutin

Szintén fontos flavonoid komponens. A rutin erősebbé és rugalmasabbá teheti a hajszálereket, segíthet az érfalak gyengesége miatti vérzések csökkentésében.

Folsav

A folát hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez. A homocisztein megnövekedett szintje kockázati tényező, lebontásához többek között folsavra van szükség.

C-vitamin

A C-vitamin hozzájárulhat a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

A Venovelle kapszula hatóanyagai

Vadgesztenye

A vadgesztenye hozzájárulhat a vénák és hajszálerek egészségéhez, a megfelelő véráramlás, vénás keringés fenntartásához, valamint a nehéz-láb érzés enyhítéséhez.

Szúrós csodabogyó kivonat

A szúrós csodabogyó hatóanyagai hozzájárulhatnak a vénák összehúzódásához, a vénák megfelelő tónusához és a lábak vénás keringésének támogatásához.

Ázsiai gázló

Az ázsiai gázló természetes és gazdag forrása az asiaticosidoknak, melyek hozzájárulhatnak a vénás és perifériás keringés támogatásához.

Vörös szőlőlevél kivonat

A vörös szőlőlevél kivonata hozzájárulhat a lábak megfelelő véráramlásának, vénás keringésének támogatásához.

Fekete ribizli kivonat

A fekete ribizli természetben előforduló gazdag antocianozid forrása, biológiailag nagyon értékes gyümölcs.

Venovelle – A könnyed lábakért!

Az alsó végtagok nem megfelelő vénás keringésének problémája a lakosság – különösen a nők – nagy százalékát érinti. Ráadásul egyre fiatalabbakat, nem ritka, hogy az első jelek már 20–25 éves korban jelentkeznek.

A Venovelle® speciális, kombinált – tablettát és kapszulát is tartalmazó – készítmény, mely egyedülálló összetételében a már régóta alkalmazott természetes, mikronizált flavonoidokat egyesíti vitaminokkal és 5 speciális gyógynövény kivonatával.

Venovelle – A vénás keringés támogatásáért 2017. március 8.