Vérkeringés, érrendszer támogatása természetes módon

Vérkeringés, érrendszer támogatása természetes módon

Ha a vérkeringés legyengül, az komoly következményekkel járhat, hiszen nem jutnak el a sejtekbe a létfontosságú tápanyagok. Vérkeringésbeli problémára utalhat a zsibbadás, a lábdagadás, a hideg végtagok, a fáradékonyság de akár a merevedési zavarok is. A vérkeringés és érrendszer egészségének fenntartásához számos természetes módszer áll rendelkezésünkre.

Javasolt gyógynövények és hatóanyagok

Ginkgo Biloba

Javíthatja a szellemi képességet és a rövidtávú memóriát. Jótékony hatással lehet az intelligenciára, a kedélyállapotra és a lelki egyensúlyra, a koncentráló készségre valamint a szellemi teljesítőképességre is. Hozzájárulhat a keringési rendszer optimális működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. Pozitívan hathat a visszértágulatra és az aranyérre is.

Szőlőmag

A szőlőmag hatóanyagai javíthatják a szív- és érrendszer állapotát és a kapillárisok mikrokeringését. Megvédhet az érelmeszesedéstől, erősítheti a vérereket és hajszálereket. Jótékonyan befolyásolhatja a vér koleszterin szintjét, serkentheti, felgyorsítja a vérkeringést. Markánsan antioxidáns hatású, így védhet a káros szabadgyökök ellen.

Ajánlott Ginkgo Biloba termékek

 

Ajánlott Szőlőmag termékek