WTN Ciklusbarát és Barátcserje készítmények

Tudta, hogy a termékeny korban lévő nők, megközelítőleg 90%-a hormonális egyensúlytalansággal küzd? Gondolta volna, hogy a nőgyógyászati problémák döntő többsége, a depresszió vagy a hangulatingadozás, a gyenge fizikum, de akár a súlygyarapodás gyökere is a hormonokban keresendő?

A WTN ciklusbarát és barátcserje készítményei olyan gyógynövény kivonatokat tartalmaznak, melyek természetes módon szabályozhatják hormonháztartást és a menstruációs ciklust, enyhíthetik a változó kor kellemetlen tüneteit.

Hormonális egyensúlytalansággal küzd?

Nincs egyedül! A nők megközelítőleg 90%-a ösztrogéndominanciával küzd.

A környezetben jelenlévő xenoösztrogének nagymértékben hozzájárulnak ennek az állapotnak a kialakulásához. Mielőtt azt gondolnánk, hogy ránk ezek az anyagok nincsenek hatással, sajnos tisztába kell lenni azzal a ténnyel, hogy az ipari kibocsátás következtében, a szintetikus tisztítószerek, a különböző égéstermékek is tartalmazhatják. Ezáltal az élelmiszereink döntő többsége is. Ebből a szempontból legnagyobb kockázatot az állati eredetű élelmiszerek jelentik, amelyek zsírtartalmuk révén sokkal nagyobb koncentrációban tartalmazhatják, mivel zsírban oldódó vegyületekről beszélünk.

Így talán nem is meglepő, ha hormonális egyensúlytalansággal küzdünk. Az ebből fakadó problémák skálája szinte végtelen. A fokozott fáradékonyság, a vékonyodó hajszálak, vagy a folyamatos hízás mind jelezhetik a szervezetben jelen lévő fokozott ösztrogén jelenlétet.

Ekkor pedig jönnek a szenvedések, a nyűglődések, a nők körében jól ismert diszkomfort érzés. Ugye, ismerős? Nos, nem feltétlenül kell azonnal nőgyógyászhoz rohanni! A WTN innovációja gyengéden nyújt természetes megoldást, nevéhez és híréhez hűen száz százalékban természetes és növényi összetevői révén.

WTN Ciklusbarát krém nőknek

A WTN természetes progeszteron krém kulcsösszetevője a vad yam gyökér kivonat. Ez a hatóanyag legfőképp nőgyógyászati problémák terén fejti ki áldásos hatását. Minderről legalább 273 lektorált tudományos szakcikk és vizsgálat készült eddig.

A vad yam gyökér hatóanyagai hozzájárulhatnak…

A hormonháztartás szabályozásához

A változókor kellemetlen tüneteinek enyhítéséhez

Az éjszakai izzadás csökkentéséhez

A havi ciklus szabályozásához

A szexuális aktivitás javításához

Az étvágy csökkentéséhez, a fogyókúra támogatásához

WTN Ciklusbarát étrend-kiegészítő

A xenoösztrogének veszélye abból adódik, hogy képesek az ösztrogénreceptorok helyére bekötődni. A növényi hatóanyagok, melyek természetes fitoösztrogént tartalmaznak képesek leszorítani a xenoösztrogéneket. A WTN étrend-kiegészítője számos gyógynövényt tartalmaz, kifejezetten erre a célra. A maca, lenmag, vagy a kínai angyalgyökér, a hormonrendszer egyensúlyának beállításán túl, erősíti az immmunrendszert, vitalizál és nyugtató hatása révén képes a stressz szintet csökkenteni a szervezetben. Ráadásul az étrend-kiegészítő nem tartalmaz semmilyen adalékot, színezéket, síkosítót, térfogatnövelőt vagy fényező anyagot.

WTN Ciklusbarát étrend-kiegészítő hatóanyagai

Kínai angyalgyökér kivonat

A kínai angyalgyökérről azt tartják, hogy egészségesen tartja a méhet, és szabályozza a menstruációs ciklust, csillapítja a rendellenesen erős vérzést, enyhíti a menstruációt megelőző tüneteket, a menstruációs görcsöket, és csökkenti a hüvelyszárazságot.Természetes ösztrogén és hormonszabályozó, régóta használják a változó kor alatt hőhullámok kezelésére.

Vörös málnalevél kivonat

A vörös málna levelét női panaszok sokaságára használják. Enyhíti a görcsöket, a görcsök menstruációs panaszokat, csökkenti a túl erős vérzést. Javítja a méh tónusát, erősíti és tonizálja annak izomzatát a változó korban lévő nőknek, csökkenti a hőhullámokat. Régóta alkalmazzák a termékenység fokozására is.

Vöröshere kivonat

A vöröshere kivonat segíti a nőket a változókor okozta árulkodó jelek kezelésében, mint a hőhullámok, izzadás, nyugtalanság, és ingerlékenység. Segíti a nőket a mentális és fizikai kényelem elérésében a változókor idején, illetve segít megszüntetni a változókor okozta kényelmetlenségeket.

Maca gyökér kivonat

A Maca kiváló energiaforrás. Elősegíti az optimális állóképesség, pozitív érzelmek és életerő fenntartását. A maca-t krónikus fáradtság szindróma ellen, az energia, állóképesség, sportteljesítmény, memória és termékenység növelésére használhatják.

Lenmag kivonat

A lenmag kivonat segíthet a hormonszint normalizálásában, a változó kori tünetek kezelésében, hozzájárulhat a kortizol stresszhormon szintjének szintjének csökkenéséhez, ezáltal támogathatja a fogyókúrát.

WTN Barátcserje krém nőknek

A Barátcserje jótékony hatását már több ezer éve használják a tradicionális gyógyászatban. Mivel a hormonháztartást képes szabályozni, ezért szinte a legtöbb női panasz mérséklését segítheti. Hatása elsősorban az agyalapi mirigy működésére irányul. A tanulmányok során a PMS tüneteinek csökkentésében ugyanúgy hatékonynak bizonyult, mint a meddőség és a menstruációs zavarok esetében. A klinikai vizsgálatokban a mellfájdalom mérséklésében is rendkívül hasznosnak találták.

A növény csodálatos módon képes a hormonális egyensúlytalanságot szabályozni. Elsődleges hatása az agyalapi mirigy stimulálásán keresztül valósul meg. Azonban a barátcserje nem tartalmaz hormont illetve hormonhatású vegyületet sem!

Milyen problémákban segíthet a barátcserje kivonat?

Rendszertelen menstruáció

Termékenység növelése érdekében

Meddőség esetén

PMS-re jellemző tünetek esetében

PCO/PCOS (policisztás ovárium szindróma)

Magas prolaktin szint esetén

WTN Indol-3-karbinol komplex

A hormonális egyensúlytalanságok számos súlyos kórkép fennállását idézhetik elő, így a felesleges ösztrogén túlsúly lecsökkentése kulcskérdés a megoldás felé vezető úton. Az új generációs kutatások alapján a keresztesvirágúakban (pl. káposzta, karfiol stb.) megtalálható indol-3-karbinol nevű hatóanyag ebben lehet segítségünkre.
A WTN Indol-3-karbinol komplex legfőbb összetevője, az indol3c a szervezet természetes védekező rendszerének működésére vonatkozó kutatások középpontjában áll. A gyulladásos folyamatok visszaszorításában, az immunvédelem javításában, a hormonális egyensúly kialakításában és elhízás megelőzésében is rendkívül hatékonynak bizonyulhat!

A WTN Indol-3-karbinol komplex hatóanyagai és hatásaik

Indol-3-Karbinol

Az indol 3 carbinol a káposztafélékben megtalálható természetes anyag. Jelentős szerepe van a szervezet ösztrogén túlsúly csökkentő, ösztrogén blokkoló folyamatainak támogatásában, a felesleges ösztrogén metabolizmusában, kivezetésében a szervezetből.

Rizskorpa kivonat

A rizskorpakivonat egyik komponense a gamma oryzanol, mely hatékonynak bizonyulhat koleszterinszint csökkentésében. A pajzsmirigy működését is optimalizálhatja. Igen erős antioxidáns aktivitással is rendelkezik, amely a szabadgyökök ellen lehet hatásos.

Zeller levél kivonat

A zeller levél kivonat nemcsak antioxidáns tulajdonságú anyagokban bővelkedik, de vitaminokban és ásványi anyagokban is. mérsékelheti a stresszt és hozzájárul a fiatalság megőrzéséhez, a különböző szervrendszerek kiválasztó működését is segíti.

Brokkoli mag kivonat

A brokkoli antioxidáns hatású anyagokban bővelkedik, a sejtek oxidatív stresszel szembeni károsodásától véd a szabad gyökök semlegesítése következtében. A méregtelenítési folyamatokat is támogatja.

Lenmag kivonat

A lenmag hozzájárulhat a mell szöveteinek egészségéhez. A szervezet hormonháztartására is hatással lehet az optimális egyensúly kialakítását támogatva. A menopauza ideje alatt is segítséget nyújthat.

Zöld tea kivonat

A zöld tea kivonat védelmet nyújthat az oxidatív stressz okozta károsodással szemben. Az optimális cukorszint megtartását segíti, hozzájárul a zsírok oxidációjának serkentéséhez.

forrás: Wise Tree Naturals CC. 

WTN ciklusbarát készítmények – Kerüljön újra egyensúlyba! 2017. augusztus 18.